Kesäkurpitsapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g400 g    608 kcal80 g0 g32 g0 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000 g  67 rl10 dl350 kcal16 g69 g1 g14 g
Kesäkurpitsa zucchini 400 g1,1 kpl   72 kcal2,2 g10 g1,6 g2,8 g
Sipuli, paistettu 40 g   0,6 dl41 kcal0,5 g1,9 g3,3 g0,7 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1860 g    1092 kcal100 g84 g38 g18 g
Ravintosisältö / annos310 g    182 kcal17 g14 g6,3 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal5,4 g4,5 g2 g1 g
Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.