Syyspata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Karjalanpaistilihat perinteinen 700 g (Atria), annos 700g700 g    1260 kcal133 g0 g77 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Porkkana, keskikokoinen 65g325 g5 kpl   91 kcal2 g19 g0,7 g8,1 g
Lanttu 80 g    23 kcal0,8 g3,7 g0,2 g1,4 g
Peruna, keskikokoinen 60g360 g5,1 kpl   216 kcal5,4 g47 g0,4 g3,2 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2065 g    1617 kcal143 g75 g79 g14 g
Ravintosisältö / annos344 g    269 kcal24 g12 g13 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    78 kcal6,9 g3,6 g3,8 g0,7 g
LAITA LIHAPALAT KANNELLISEEN VUOKAAN TAI PATAAN.

RIPOTTELE SUOLA PÄÄLLE.

KUORI SIPULIT JA PALOITTELE NELJÄÄN OSAAN.

KUUTIOI PORKKANAT JA LANTTU.

KUUTIOI PERUNAT.

LAITA PATAAN.

LISÄÄ LAAKERINLEHTI JA PIPPURIT.

LISÄÄ VETTÄ N. 4DL. JA LIHALIEMIKUUTIO.

LAITA KANSI PÄÄLLE JA KYPSENNÄ 150 ASTETTA UUNIN ALAOSASSA NOIN 2 1/2 TUNTIA.

TARKISTA MAKU JA LISÄÄ LOPUKSI PÄÄLLE RUNSAASTI PERSILJAA.

muut mausteet:

3 laakerinlehteä

suolaa

10 maustepippuria

1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl

persiljaa