Pennepastasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Basilika, tuore10 g    4 kcal0,3 g0,5 g0,1 g0,4 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Sipuli, tuore70 g    19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)50 g    90 kcal0,9 g1,8 g8,5 g1,3 g
Tomaatti, tuore80 g0,6 kpl   16 kcal0,5 g3 g0,2 g1,1 g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g200 g    698 kcal23 g145 g2,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
417 g    834 kcal27 g155 g12 g4,1 g
Ravintosisältö / annos417 g    834 kcal27 g155 g12 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    200 kcal6,4 g37 g2,8 g1 g
Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.