Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g500 g    1745 kcal59 g363 g7 g0 g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g250 g    363 kcal55 g11 g7,5 g0 g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g125 g    306 kcal23 g0,8 g24 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300 g2,4 kpl   61 kcal1,8 g11 g0,9 g4,2 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5 g0,9 kpl   3,6 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Basilika, tuore 10 g  5 rl0,8 dl2,7 kcal0,3 g0,1 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1205 g    2610 kcal139 g387 g53 g5 g
Ravintosisältö / annos201 g    436 kcal23 g65 g8,9 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    217 kcal12 g32 g4,4 g0,4 g
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.