Kermainen possupata -Karppi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g300 g    300 kcal51 g3 g9 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Paprika keltainen 130 g0,8 kpl   39 kcal1,2 g6,6 g0,3 g2,6 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10 g    25 kcal1,2 g0,2 g2,2 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50 g    80 kcal4 g2 g6,5 g0 g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g15 g    121 kcal0 g0 g14 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
974 g    591 kcal59 g16 g32 g3,7 g
Ravintosisältö / annos244 g    148 kcal15 g4 g7,9 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    61 kcal6 g1,6 g3,3 g0,4 g
Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.