Bolognesekastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu16 g4,1 kpl   17 kcal1,3 g2,7 g0,1 g0,3 g
Tomaattimurska Eldorado400 g  27 rl4 dl80 kcal4,8 g14 g0,4 g5,6 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12 g    30 kcal1,4 g0,2 g2,6 g0 g
Sipuli (kuorittu)180 g3,3 kpl  2 dl49 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Rypsiöljy rainbow15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)500 g    1143 kcal95 g0 g85 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1123 g    1453 kcal105 g26 g104 g9 g
Ravintosisältö / annos1123 g    1453 kcal105 g25 g103 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal9 g2,3 g9 g0,8 g
Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.