Hiivaton puustikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri 36 g12 kpl9 tl3 rl0,4 dl146 kcal0 g36 g0 g0 g
Leivinjauhe 6.3 g 1,3 tl0,4 rl 11 kcal0,3 g2,4 g0 g0 g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g650 g    2275 kcal85 g455 g14 g0 g
Ruokasooda 2.5 g 1/2 tl0,2 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3.8 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 300 g 60 tl20 rl 90 kcal8,6 g11 g0,3 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos90 g    648 kcal0,5 g0,5 g72 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos75 g    540 kcal0,4 g0,4 g60 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g200 g    800 kcal0 g200 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 30 g 6 tl2 rl0,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1394 g    4510 kcal94 g705 g146 g0 g
Ravintosisältö / annos139 g    450 kcal9 g70 g15 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    324 kcal6,8 g51 g10 g0 g
6,5dl jauhoja
3rkl sokeria
1,25tl leivinjauhetta
0,5tl ruokasoodaa
0,75 tl suolaa
3dl piimää
6rkl oivariini juokseva

Täyte:
5rkl oivariini juokseva
3rkl sokeri
2rkl kaneli

Kuorrutus:
2dl tomusokeria
2rkl vettä

Sekoita kuivat aineet, jonka jälkeen lisää rasva ja piimä.

Sekoita nopeasti.

Jauhota alusta reippaasti, jauhota myös taikina ja kädet.

Vaivaa kunnes käsiteltävää.

Kauli suorakulmioksi (~1cm paksu).

Lisää täyte (ensin oivariini, sitten ripotellaan sokeri ja kaneli).

Rullaa levy ja leikkaa rullasta n. 5cm paloja, aseta ne vuokaan vierekkäin, leikkauspinta ylöspäin (kuten bostonkakku).

Uunissa 220c ~20min.

Sekoita kuorrutus ja valuta lämpimien pullien/kakun päälle.

Nauti!!