Kaali-jauheli-speltkeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Keräkaali, 100g1500 g    360 kcal18 g51 g3 g32 g
Fondue, puolet paketista 220 g50 g    110 kcal10 g5 g8,5 g0 g
Sipuli 110 g2 kpl  1,2 dl33 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g100 g    324 kcal14 g60 g3,1 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2160 g    1507 kcal123 g121 g55 g44 g
Ravintosisältö / annos270 g    188 kcal15 g15 g6,9 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal5,7 g5,6 g2,5 g2 g
Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.