Lihamakaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Luomu makaroni, myllyn paras400 g    1400 kcal49 g277 g8,8 g15 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 650 g 130 tl43 rl6,5 dl220 kcal20 g32 g0,7 g0 g
Kevytkerma 10% vähälaktoosinen (Rainbow), annos 40g50 g    60 kcal1,4 g2,2 g5 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 180 g3 kpl   226 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1740 g    2588 kcal167 g314 g71 g16 g
Ravintosisältö / annos218 g    324 kcal21 g39 g8,9 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    149 kcal10 g18 g4,1 g0,9 g
Keitä makaronit vedessä tai lihaliemessä ohjeen mukaan.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta 1 tl curry, 1 tl paprika, 1 tl mustapippuri, 3 tl suola.

Sekoita jauheliha-sipuliseos ja makaronit ja kaada vuokaan.

Vatkaa kananmunat maitoon.

Mausta muskottipähkinällä oman maun mukaan.

Kaada maitoseos makaronien päälle.

Paista uunissa 200 c noin 50 min - 1 h.