Mustikka-grahampuuro

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Grahamjauho 330 g 110 tl37 rl6 dl1082 kcal35 g200 g7,3 g33 g
Mustikka metsä- 600 g  50 rl10 dl264 kcal3 g38 g3,6 g20 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3102 g    2036 kcal38 g409 g11 g53 g
Ravintosisältö / annos310 g    203 kcal3,8 g41 g1,1 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal1,2 g13 g0,4 g1,7 g
Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.