Avocadopasta (pittan)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurpitsansiemen, Risetti26 g    147 kcal4,7 g11 g9 g0 g
Basilika, tuore 9 g  4,5 rl0,7 dl2,4 kcal0,3 g0,1 g0,1 g0,1 g
Auringonkukkaöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Spagetti 173 g   2,9 dl566 kcal18 g115 g1,9 g5,8 g
Avocado ilman kuoria ja kivetön133 g    246 kcal3,5 g1,1 g26 g8,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
356 g    1094 kcal26 g127 g52 g15 g
Ravintosisältö / annos356 g    1094 kcal26 g127 g52 g15 g
Ravintosisältö / 100g100 g    307 kcal7,3 g36 g15 g4,2 g
Laita pastavesi kiehumaan.

Paahda kurpitsansiemenet kuumalla ja kuivalla pannulla.

Murskaa vähän pienemmiksi ja laita sivuun jäähtymään.

Pieni avocado tarjoilukulhossa pieniksi paloiksi ja muussaa sauvasekoittimella.

Murskaa esim.

morttelissa basilika öljyn kanssa tahnamaiseksi.

Kaada tarjoiluastiaan ja mausta seos mustapippurilla (ja ripauksella suolaa).

Lisää seokseen vähän pastan keitinvettä, että saat hieman kastikemaisen seoksen.

Kun pasta on kypsää, valuta sitä vain hieman ja lisää tarjoilukulhoon.

Sekoita hyvin kastike ja pasta keskenään.

Lisää kurpitsansiemenet lopuksi sekaan tai vasta annoksen päälle.