Kikherne-linssi curry

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Tomaattimurska 750 g  50 rl7,5 dl221 kcal4,2 g40 g1,5 g14 g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g750 g    375 kcal11 g15 g30 g15 g
Hunaja 30 g 4,3 tl1,5 rl0,2 dl99 kcal0,2 g24 g0 g0 g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 500 g  50 rl8,3 dl665 kcal42 g88 g10 g25 g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 250 g   3,1 dl796 kcal61 g114 g4,8 g22 g
Herne 200 g   3,3 dl138 kcal10 g19 g0,8 g6,2 g
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3720 g    2878 kcal141 g324 g94 g99 g
Ravintosisältö / annos372 g    288 kcal14 g32 g9 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal3,8 g8,7 g2,5 g2,7 g
Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.