Kanttarelli-jauheliharisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)200 g    680 kcal13 g156 g1,2 g1,4 g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g250 g    175 kcal8 g30 g0,5 g0 g
Kantarelli eli keltavahvero150 g    30 kcal3,8 g1,8 g0,8 g2,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1000 g    1565 kcal101 g188 g43 g4,3 g
Ravintosisältö / annos167 g    261 kcal17 g31 g7,1 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal10 g19 g4,3 g0,4 g
Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.