Rahkapizza pohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g250 g    150 kcal25 g11 g0,8 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu55 g0,9 kpl   69 kcal6,1 g0,2 g5 g0 g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g60 g    186 kcal10 g32 g1,7 g7,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
370 g    414 kcal42 g45 g7,5 g7,8 g
Ravintosisältö / annos93 g    104 kcal10 g11 g1,9 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    112 kcal11 g12 g2 g2,1 g
Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.