Lanttu-soijamuhennos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lanttu 420 g    121 kcal4,2 g19 g1,3 g7,6 g
Kuohukerma,valio,2dl100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Siirappi, tumma40 g    128 kcal0 g30 g0 g0 g
Soijarouhe, tumma, 30g45 g    145 kcal23 g14 g0,2 g2,5 g
Jauhelihamauste, annos 15g15 g    0,5 kcal0 g0,2 g0,2 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1020 g    735 kcal29 g66 g37 g10 g
Ravintosisältö / annos170 g    123 kcal4,8 g11 g6,1 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    72 kcal2,8 g6,4 g3,6 g1 g
Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D