Pitsapohja kukkakaalista

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Mozzarella juustoraaste, valio150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g15 g    8,3 kcal0,9 g0,5 g0,3 g15 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
830 g    799 kcal70 g12 g50 g27 g
Ravintosisältö / annos415 g    400 kcal35 g6 g25 g13 g
Ravintosisältö / 100g100 g    96 kcal8,4 g1,4 g6 g3,2 g
Raasta kukkakaali.

Lisää juustoraaste, kananmunat ja psyllium ja reilu ripaus suolaa.

Sekoita tasaiseksi.

Levitä uunipellille (kaksi pyöreää pitsapohjaa) ja paista uunissa 225 asteessa n. 15 min. Täytä haluamallasi tavalla ja paista vielä 10 min.