Lanttumuussi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 1300 g   26 dl381 kcal13 g61 g4 g24 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 300 g5,5 kpl  3,3 dl91 kcal3,8 g14 g0,6 g5,1 g
Kananmuna kuoreton 100 g1,8 kpl   143 kcal13 g0,3 g10 g0 g
Ruokasuola jodioitu 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 120 g6 kpl 8 rl1,2 dl357 kcal22 g3 g29 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2727 g    1858 kcal122 g78 g112 g29 g
Ravintosisältö / annos273 g    186 kcal12 g7,8 g11 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    68 kcal4,5 g2,9 g4,1 g1,1 g
Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.