Uunilohi ilman kermaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohi kokonainen 1500 g1/2 kpl   1905 kcal182 g0 g132 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5 g    8,5 kcal0,4 g1,6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1515 g    1913 kcal183 g1,6 g132 g0 g
Ravintosisältö / annos253 g    319 kcal31 g0,3 g22 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal12 g0,1 g8,7 g0 g
1-1,5 kg kokonainen lohi
2-3 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria

Pese lohi, poista pää ja pyrstö.

Laita uunivuoalle leivinpaperin päälle.

Sirottele suolaa sisälle ja päälle, sitruunapippuria kalan sisälle.

Anna suolan imeytyä tunnin.

Lämmitä uuni 175-200 asteeseen.

Paista 40-50 minuuttia.

Mausta halutessasi sitruunalla ja tillillä.

Tarjoile perunoiden tai riisin kanssa.