Lasagnette, jauheliha/soija/papu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta180 g    630 kcal20 g128 g1,8 g0 g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g93 g    326 kcal10 g52 g8,4 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300 g 60 tl20 rl3 dl99 kcal10 g15 g0 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Vesi833 g 167 tl56 rl8,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g40 g    128 kcal21 g11 g0,2 g6,4 g
Lihaliemikuutio Maggi10 g    28 kcal0,9 g0,7 g2,3 g0 g
Kidneypapu, suolaliemessä255 g    281 kcal20 g46 g1,3 g20 g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%65 g    150 kcal19 g1,6 g7,8 g0 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2316 g    2517 kcal178 g260 g82 g29 g
Ravintosisältö / annos2316 g    2517 kcal178 g260 g82 g29 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal7,7 g11 g3,5 g1,2 g
- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä