Kanavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu480 g    779 kcal133 g0 g26 g0 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen200 g1,6 kpl   40 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Kesäkurpitsa200 g0,6 kpl   34 kcal0,8 g5 g1,2 g1,4 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Ranskankerma Valio200 g    560 kcal5 g7 g56 g0 g
Sinappi 16 g 3,2 tl1 rl0,2 dl21 kcal0,7 g2,3 g1 g0,3 g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50 g    194 kcal17 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1156 g    1654 kcal159 g23 g101 g4,5 g
Ravintosisältö / annos289 g    414 kcal40 g5,8 g25 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    143 kcal14 g2 g8,8 g0,4 g
1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta