Paistettua turskaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Turska 300 g0,1 kpl   229 kcal52 g0 g2,1 g0 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Sipuli (kuorittu)56 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,7 g0,1 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
371 g    379 kcal52 g2,7 g17 g1 g
Ravintosisältö / annos371 g    379 kcal52 g2,7 g17 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal14 g0,7 g4,6 g0,3 g
• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.