Kikhernekeitto (tulinen)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g115 g    109 kcal5,8 g17 g1,7 g0 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500 g  33 rl5 dl175 kcal8 g35 g0,5 g7 g
Tomaattipyree, Pirkka30 g    25 kcal1 g5,7 g0,3 g0,3 g
Pirkka Sambal oelek -chilitahna (10g)5 g    3,5 kcal0,2 g0,2 g0,2 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g195 g3 kpl   55 kcal1,2 g12 g0,4 g4,9 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2 g1/2 kpl   2,1 kcal0,2 g0,3 g0 g0 g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g10 g    38 kcal1,8 g4,4 g2,2 g1,1 g
Kasvisliemikuutio, Knorr5 g    14 kcal0,4 g0,5 g1,2 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1412 g    434 kcal19 g77 g6,6 g14 g
Ravintosisältö / annos353 g    109 kcal4,8 g19 g1,7 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    31 kcal1,4 g5,4 g0,5 g1 g
Paloittele porkkanat, sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki kattilassa.

Lisää kuminansiemenet ja Pirkka sambal oelek tahna ja kuullota vielä hetki.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi, kasvisliemikuutio sekä valutetut kikherneet.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. 20-30min.