Valkosuklaa pannacotta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g400 g    2240 kcal26 g228 g16 g0 g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100 g    360 kcal2 g2,7 g38 g0 g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g500 g    600 kcal17 g19 g50 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g300 g    102 kcal3 g12 g2,4 g11 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1410 g    3342 kcal48 g271 g106 g11 g
Ravintosisältö / annos353 g    837 kcal12 g68 g27 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    237 kcal3,4 g19 g7,5 g0,8 g
Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.