Kaalilaatikko,mm

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000 g    211 kcal12 g34 g2 g21 g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g33 g    106 kcal2,7 g5,3 g8,3 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15 g    108 kcal0,1 g0,1 g12 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Puuroriisi100 g    350 kcal6 g76 g1,7 g2,3 g
Vesi1350 g 270 tl90 rl14 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauhelihamauste, annos 15g15 g    0,5 kcal0 g0,2 g0,2 g0 g
Paistijauheliha nauta 5%600 g    774 kcal125 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3263 g    1590 kcal148 g123 g55 g26 g
Ravintosisältö / annos408 g    199 kcal18 g15 g6,8 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    49 kcal4,5 g3,8 g1,7 g0,8 g
Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.