Kotipulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30 g    93 kcal3,3 g18 g2,1 g8,4 g
Kananmuna, omega, 1 kpl55 g    72 kcal7,2 g0,2 g4,6 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 910 g  91 rl14 dl3122 kcal93 g637 g11 g32 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200 g    1800 kcal0 g0 g200 g0 g
Hiiva 50 g1 kpl   37 kcal6,6 g0,6 g0,2 g3,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
85 annosta
2025 g    5815 kcal110 g826 g218 g44 g
Ravintosisältö / annos24 g    69 kcal1,3 g10 g2,6 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    287 kcal5,4 g41 g11 g2,2 g
Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.