Vaniljapannukakut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ricotta, Castelli250 g    425 kcal33 g6,3 g30 g0 g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g140 g    59 kcal14 g0,6 g0,1 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g40 g    26 kcal1,4 g0,1 g10 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g100 g    416 kcal82 g7 g6 g1 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore20 g    5 kcal0 g1,8 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokasooda 5 g 1 tl1/3 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Provena kaurajauho (1dl=45g)60 g    210 kcal8,4 g34 g4 g6,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
670 g    1505 kcal139 g50 g90 g7,6 g
Ravintosisältö / annos22 g    49 kcal4,5 g1,6 g3 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    225 kcal21 g7,4 g13 g1,1 g
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.