Pannukakku tilamaidosta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g400 g    1192 kcal12 g19 g18 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)50 g    63 kcal5,5 g0,2 g4,5 g0 g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g300 g    930 kcal29 g186 g6,3 g18 g
Sokeri 24 g8 kpl6 tl2 rl0,3 dl97 kcal0 g24 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl145 kcal0,2 g0,1 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
797 g    2428 kcal47 g229 g45 g18 g
Ravintosisältö / annos199 g    606 kcal12 g57 g11 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    305 kcal5,9 g29 g5,6 g2,3 g
Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.