Kalkkuna-riisiwokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g400 g    1436 kcal32 g315 g2 g6,8 g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g11 g    28 kcal0,7 g0,9 g2,3 g0 g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell500 g    540 kcal120 g0 g2,5 g0 g
Pesto rosso73 g    211 kcal3,1 g3,8 g20 g0 g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g60 g    45 kcal1,3 g8,7 g0,5 g0 g
Findus thai wokkivihannekset500 g    125 kcal6 g20 g2,5 g15 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g45 g    49 kcal0,5 g11 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
13 annosta
2308 g    2557 kcal164 g360 g44 g22 g
Ravintosisältö / annos178 g    197 kcal13 g28 g3,4 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal7,1 g16 g1,9 g0,9 g
Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.