Makkara-makaronipannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 500 g   8,3 dl531 kcal20 g97 g4,5 g8,7 g
Hk, sininen lenkki 580g580 g    1334 kcal58 g37 g104 g1,2 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka250 g    88 kcal7 g12 g2,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1380 g    1966 kcal86 g148 g112 g11 g
Ravintosisältö / annos173 g    246 kcal11 g19 g14 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal6,2 g11 g8,1 g0,8 g
Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.