Jauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g700 g    1190 kcal140 g0 g70 g0 g
Peruna, uusi 520 g    405 kcal8,8 g84 g1 g5,2 g
Sipuli kuivattu 20 g 6,7 tl2,2 rl 54 kcal2,1 g7 g0,3 g7 g
Keittojuurekset, apetit400 g    104 kcal3,6 g19 g1,2 g9 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g22 g    55 kcal1,3 g1,9 g4,6 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Curryjauhe (-), annos 5g15 g    49 kcal1,5 g7,5 g1,5 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
3182 g    1857 kcal157 g119 g79 g23 g
Ravintosisältö / annos199 g    116 kcal10 g7,5 g4,9 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal4,9 g3,7 g2,5 g0,7 g
Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.