Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500 g1,4 kpl   90 kcal2,8 g13 g2 g3,5 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli 110 g2 kpl  1,2 dl33 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350 g2,8 kpl   71 kcal2,1 g13 g1,1 g4,9 g
Ketsuppi, Heinz54 g 11 tl3 rl0,5 dl56 kcal0,5 g13 g0,1 g0,6 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Ruokasuola jodioitu 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Oregano, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 3,1 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1457 g    1194 kcal83 g45 g74 g12 g
Ravintosisältö / annos364 g    298 kcal21 g11 g18 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal5,7 g3,1 g5 g0,8 g
Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).