Punainen linssikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 110 g2 kpl  1,2 dl33 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Chili, vihreä, tuore 20 g1 kpl   9 kcal0,4 g1,6 g0 g0,3 g
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 240 g   3 dl765 kcal59 g110 g4,6 g21 g
Viinietikka 15 g 3 tl1 rl0,2 dl3,1 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1589 g    961 kcal63 g144 g5,8 g33 g
Ravintosisältö / annos397 g    240 kcal16 g36 g1,4 g8,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    60 kcal4 g9 g0,4 g2,1 g
1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!