Tofu-pyttipannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Tofu soijavalmiste, soijapapujuusto 250 g 63 tl18 rl2,5 dl208 kcal19 g6 g11 g6,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
813 g    614 kcal30 g87 g12 g12 g
Ravintosisältö / annos203 g    153 kcal7,5 g22 g2,9 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal3,7 g11 g1,4 g1,5 g
TOFU-PYTTIPANNU

edelliseltä aterialta jääneitä keitettyjä perunoita
1 pkt tofua
1 sipuli
pari valkosipulinkynttä
yrttisuolaa
paprikajauhetta
(tuoretta basilikaa)

1. Paloittele perunat, tofu ja sipuli, ja heitä kaikki paistinpannulle
rypsiöljyn kera.

2. Paista kunnes ovat paistuneet mukavan paistuneen näköisiksi, mausta
paistamisen ohessa.

Lisää tuoreet yrtit viimeisenä.

Siirry sivulle!