Feta-lohipaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohifilee, norjalainen (Rainbow), annos 100g1000 g    1950 kcal190 g0 g130 g0 g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g200 g    152 kcal11 g35 g0,8 g9 g
Sipuli (kuorittu)90 g1,6 kpl  1 dl24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g1,5 g
Fetajuusto Apetina 8 %100 g    150 kcal16 g0 g8 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400 g    640 kcal11 g11 g60 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 0.5 g 1/4 tl0,1 rl 1,4 kcal0,1 g0,2 g0 g0,1 g
Sitruunamehu, laimentamaton45 g    10 kcal0,1 g0,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1941 g    3053 kcal240 g51 g208 g11 g
Ravintosisältö / annos243 g    382 kcal30 g6,4 g26 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal12 g2,6 g11 g0,5 g
Pilko lohi kuutioiksi ja sipulit renkaiksi.

Lisää sekaan pavut, mausta suolalla, valkopippurilla ja sitr.

mehulla.

Sekoita ja anna maustua n. 30 min.
Sekoita kerma, munat ja feta keskenään.

Laita kala-sipuli-papu -seos vuokaan ja kaada kerma-feta-munasekoitus päälle.

Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia.

Lisukkeeksi sopii jokin vihreä salaatti.