Katkarapupasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto200 g    380 kcal16 g6,8 g32 g0 g
Katkarapu, rainbow250 g    250 kcal58 g0 g2,3 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Keitetty, tumma makaroni 100g150 g    158 kcal5,3 g30 g1,5 g3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
605 g    788 kcal78 g37 g36 g3 g
Ravintosisältö / annos303 g    394 kcal39 g19 g18 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    130 kcal13 g6,1 g5,9 g0,5 g
150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.