Juustosarvet tilamaidosta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g300 g    894 kcal9 g14 g13 g0 g
Hiiva, 50g50 g    31 kcal6,6 g0,6 g0,2 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)150 g    1080 kcal0 g0 g120 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai520 g  52 rl8 dl1820 kcal62 g369 g11 g16 g
Suola, annos 3g7.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 120 g15 kpl   454 kcal34 g0 g36 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1248 g    4405 kcal123 g385 g189 g16 g
Ravintosisältö / annos78 g    275 kcal7,7 g24 g12 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    353 kcal10 g31 g15 g1,3 g
Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.