Savulohikastike pastalle

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g800 g    1392 kcal141 g0 g92 g0 g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g250 g    180 kcal6,3 g42 g0,3 g0 g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g80 g    38 kcal1,2 g5,8 g1 g2,4 g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)700 g    385 kcal7 g28 g28 g4,2 g
Tilli, tuore 40 g  13 rl 12 kcal1,5 g0,4 g0,3 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1870 g    2007 kcal157 g76 g122 g7,4 g
Ravintosisältö / annos125 g    134 kcal10 g5,1 g8,1 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal8,4 g4,1 g6,5 g0,4 g
Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua