Banaanikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 70 g 18 tl6,4 rl1 dl245 kcal8,1 g49 g1 g2,6 g
Grahamjauho 55 g 18 tl6,1 rl1 dl180 kcal5,8 g33 g1,2 g5,4 g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g200 g    1220 kcal37 g11 g108 g27 g
Banaani, kuorittu 375 g3 kpl   326 kcal4 g69 g1,5 g6,8 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Ruokasooda 5 g 1 tl1/3 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2 g    7,3 kcal0,1 g1,6 g0,1 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g100 g    374 kcal0 g97 g0 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1112 g    3598 kcal71 g350 g205 g42 g
Ravintosisältö / annos56 g    181 kcal3,6 g18 g10 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    324 kcal6,4 g31 g18 g3,8 g
150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.