Porkkanapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)200 g    252 kcal22 g0,6 g18 g0 g
Sokeri 298 g99 kpl74 tl25 rl3,5 dl1208 kcal0 g297 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10 g    36 kcal0,4 g8 g0,4 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta260 g  26 rl4 dl936 kcal34 g182 g5,5 g9 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150 g    1350 kcal0 g0 g150 g0 g
Porkkanaraaste 200g200 g3,1 kpl   54 kcal1,2 g11 g0,4 g5 g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)100 g    720 kcal0 g0 g80 g0 g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 200 g10 kpl 13 rl2 dl358 kcal34 g6,2 g22 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g250 g    1000 kcal0 g250 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
1686 g    5964 kcal92 g766 g276 g14 g
Ravintosisältö / annos56 g    198 kcal3,1 g25 g9 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    354 kcal5,5 g45 g16 g0,8 g
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.