Kasvispannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Purjosipuli 27 g0,1 kpl   6,2 kcal0,5 g0,6 g0,1 g0,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g327 g5 kpl   92 kcal2 g20 g0,7 g8,2 g
Parsakaali brokkoli 381 g1,1 kpl   134 kcal18 g7,4 g1,1 g10 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka283 g    31 kcal3,1 g3,1 g0,6 g2,8 g
Kiinankaali 277 g1/3 kpl  11 dl55 kcal4,3 g6,2 g0,8 g2,5 g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g30 g    54 kcal0,8 g13 g0,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1630 g    386 kcal29 g51 g3,6 g25 g
Ravintosisältö / annos326 g    77 kcal5,8 g10 g0,7 g5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    24 kcal1,8 g3,1 g0,2 g1,5 g
Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!