Parsakukkakaali gratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit500 g    105 kcal17 g10 g0 g13 g
Kukkakaali, pakaste, Apetit250 g    43 kcal4 g5,5 g0,5 g4,8 g
Ruokakerma ingman 5%100 g    85 kcal3,5 g6 g5 g0 g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)200 g 40 tl13 rl 52 kcal6,6 g6,2 g0 g0 g
Polar 5% juusto100 g    170 kcal31 g0 g5 g0 g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g30 g  3 rl0,5 dl108 kcal3,9 g21 g0,6 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1180 g    563 kcal66 g48 g11 g18 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal5,6 g4,1 g0,9 g1,6 g
Laita parsa ja kukkakaali uunivuokaan ripottele päälle suolaa.

Sekoita maito, kerma, ripaus suolaa, valkopippuria ja mustapippuria keskenään.

Lisää jauhot voimakkaasti sekoittaen , anna turvota 15 minuuttia.

Lisää seokseen lopuksi juusto.

Kaada kaalien päälle tasaisesti.

Kypsennetään uunissa 175 asteessa keskitasolla n. tunti

ANNOS ON ISO MUTTA SIITÄ SAA LISÄKKEEN USEAMMALLE ATERIALLE JA PÄIVÄLLE