Lanttulaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lanttu 700 g    202 kcal7 g32 g2,1 g13 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Siirappi 70 g 10 tl3,5 rl1/2 dl211 kcal0,1 g52 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1655 g    1525 kcal33 g147 g84 g17 g
Ravintosisältö / annos207 g    191 kcal4,1 g18 g11 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal2 g8,9 g5,1 g1 g
Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.