Tonnikalavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g700 g    2450 kcal91 g483 g18 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Tonnikala öljyssä 185 g  19 rl3,4 dl351 kcal50 g0 g17 g0 g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]185 g  19 rl3,4 dl222 kcal22 g3,7 g13 g0 g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100 g    388 kcal33 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Voi, 1 tl, 5 g30 g    219 kcal0,3 g0,3 g24 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Polar-juusto 15%100 g    260 kcal31 g0 g15 g0 g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g45 g    61 kcal0,4 g14 g0,1 g0 g
Sinappi 32 g 6,4 tl2 rl0,3 dl42 kcal1,4 g4,5 g1,9 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1957 g    4275 kcal250 g554 g117 g2,5 g
Ravintosisältö / annos326 g    712 kcal42 g92 g20 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    218 kcal13 g28 g6 g0,1 g
1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa