Paras hernekeitto, raaka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herne 250 g   4,2 dl172 kcal13 g23 g1 g7,8 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Cashewpähkinä 30 g 10 tl3,3 rl1/2 dl172 kcal6 g5,6 g14 g1,1 g
Mineraalisuola keskiarvo 2 g 0,3 tl0,1 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g2 g    7,8 kcal1 g0,7 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
524 g    449 kcal20 g31 g25 g9 g
Ravintosisältö / annos524 g    449 kcal20 g31 g25 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal3,8 g5,9 g4,8 g1,8 g
Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.