Zucchinivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400 g   5,3 dl1282 kcal107 g0 g96 g0 g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500 g    175 kcal7 g36 g1 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 750 g2,1 kpl   135 kcal4,2 g19 g3 g5,2 g
Palsternakka 60 g0,4 kpl   38 kcal0,3 g7,1 g0,2 g2,7 g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g125 g1 kpl   25 kcal0,8 g4,4 g0,4 g1,7 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1935 g    1683 kcal121 g71 g101 g11 g
Ravintosisältö / annos323 g    281 kcal20 g12 g17 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal6,2 g3,7 g5,2 g0,6 g
- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min