Vihannesvuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g500 g    400 kcal7,5 g34 g25 g0 g
Munakoiso 400 g1 kpl  13 dl89 kcal2 g12 g0,8 g10 g
Kesäkurpitsa zucchini 500 g1,4 kpl   90 kcal2,8 g13 g2 g3,5 g
Broccoli 200 g200 g    42 kcal6,6 g3,8 g1 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g2.5 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruohosipuli 21 g  3 rl0,5 dl4,7 kcal0,3 g0,4 g0,1 g0,5 g
Parmesaani (Joku), annos 30g12 g    46 kcal2,9 g0 g4 g0 g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)15 g    108 kcal0 g0 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1658 g    781 kcal22 g63 g45 g14 g
Ravintosisältö / annos276 g    130 kcal3,7 g10 g7,5 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    47 kcal1,3 g3,8 g2,7 g0,8 g
Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!