Sienijuustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500 g    150 kcal5 g20 g1,5 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g30 g    219 kcal0,3 g0,3 g24 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Vehnäjauho puolikarkea 40 g  4 rl0,6 dl137 kcal4,1 g28 g0,5 g1,4 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15 g    14 kcal0,2 g2,7 g0 g0 g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g200 g    340 kcal5 g12 g30 g0 g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g200 g    360 kcal5 g14 g30 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1935 g    1261 kcal22 g84 g86 g4,2 g
Ravintosisältö / annos484 g    315 kcal5,4 g21 g22 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal1,1 g4,4 g4,5 g0,2 g
1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa