Broilerkeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 340 g    364 kcal79 g0 g5,1 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g250 g3,6 kpl   150 kcal3,8 g33 g0,3 g2,3 g
Porkkana 100 g1,5 kpl   33 kcal0,6 g5,6 g0,2 g2,6 g
Lanttu 100 g    29 kcal1 g4,6 g0,3 g1,8 g
Purjosipuli 50 g1/4 kpl   11 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1,1 g
Vesi0.7 g 0,1 tl0,1 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250 g    400 kcal6,8 g6,8 g38 g0 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Kasvisliemikuutio 5 g0,5 kpl   15 kcal0,5 g0,7 g1,2 g0,1 g
Suola, annos 3g4 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1105 g    1016 kcal93 g53 g45 g9 g
Ravintosisältö / annos221 g    203 kcal19 g11 g9 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal8,4 g4,8 g4,1 g0,8 g
Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.