Jauhelihapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200 g 40 tl13 rl2 dl265 kcal5,3 g6,4 g24 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Tomaatti, tuore100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
905 g    1275 kcal99 g51 g74 g5 g
Ravintosisältö / annos151 g    213 kcal16 g8,4 g12 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal11 g5,6 g8,2 g0,6 g
Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia