Juurespata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 180 g0,8 kpl   46 kcal0,9 g7,6 g0,4 g3,4 g
Lanttu 200 g    58 kcal2 g9 g0,6 g3,6 g
Paprika punainen 200 g1,2 kpl   59 kcal1,9 g9 g0,8 g3,8 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g22 g    65 kcal2 g3,7 g4,6 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuivattu sieni (siitake) (Metsä), annos 10g40 g    118 kcal3,8 g30 g0,4 g4,6 g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Valkosipuli 30 g7,5 kpl   33 kcal2,4 g4,9 g0,2 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1887 g    569 kcal16 g74 g22 g19 g
Ravintosisältö / annos157 g    47 kcal1,3 g6,2 g1,9 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    30 kcal0,8 g3,9 g1,2 g1 g
Paloittele isoiksi paloiksi pataan heitä sienet sekaan ja kasvisliemikuutiot, kiehuvaa vettä ja päälle ruokalusikallinen ruskitettua salottisipulifondia, uuni 150 asteeseen ja odottele tunti ja haistele uunista tulevaa tuoksua, syö kun juurekset on pehmeitä muttei lötköjä